Enkelikortti: Ihmissuhteet

Kortin kuvan mukaisesti kuljet kohti valoisampaa aikaa. Olet tehnyt jo paljon töitä ymmärtääksesi tilannetta tai ihmissuhdetta, joka nousee mieleesi tämän kortin kohdalla. Olet valmis päästämään irti kaikista syyllisyyden tunteista ja pahasta olosta, jonka tilanne on nostanut esiin. Kaikki tunteemme ovat tarpeellisia ja niitä onkin hyvä tutkia, kysyen mistä ne kumpuavat ja mitä ne ovat tulleet meille näyttämään sekä opettamaan.

Olet puhdas ja täydellinen juuri tuollaisena. Sinun ei tarvitse muuttua muiden vuoksi. Muutos on luonnollista ja tapahtuu vain omalla painollaan. Mitä kovemmin työnnät muutosta eteenpäin ja yrität suorittaa sitä, sitä hankalammaksi se käy.

Luota elämän virtaan. Luota että sinua johdatetaan ja kuljetetaan kuin purtta joen virtaavassa vedessä. Voit itse ohjata kulkuasi tietyssä määrin, mutta et voi taistella virtausta vastaan. Kun et tiedä mihin suuntaan ohjata, odota. Nauti matkasta ja kuulostele milloin on taas aika tehdä reitin valintaa.

Muista ettet ole yksin matkallasi. On kulkijoita, jotka ovat vierellämme läpi elämämme. On heitä, jotka tulevat ja menevät ja niitä, jotka piipahtavat vain hetkisen vierellämme. Kaikki ovat yhtä tärkeitä. Kaikilla on oma osansa ja tarkoituksensa tarinassamme. Sinunkin tärkein tehtäväsi on vierellä kulkea. Olla läsnä, kun tilanne vaatii, kun sinulla on siihen voimia. Seuraten omaa virtaustasi, keskittyen siihen mitä sinun reitilläsi on tässä hetkessä.

-Riikka

5.12.2021