Enkelikortti: Tilaisuus Anteeksiantoon

Päästä irti vanhoista asioista, joita turhaan pidät käsissäsi mukana. Kun avaat nyrkit, joilla asioita puristat mukanasi, pystyt vastaanottamaan uutta. Älä pelkää, että joudut ottamaan vastaan jälleen jotakin loukkaavaa ja satuttavaa. Kun päästät irti niistä vanhoista loukkauksista ja mielipahasta, saat tuntea keveyden joka täyttää sinut, etkä edes kiinnitä huomiota negatiivisiin asioihin samalla tavalla kuin ennen. Asiat jotka aikaisemmin pääsivät ihon alle, eivät enää ole yhtä merkityksellisiä.

Jokaisella on menneisyys, jokaisella on syynsä. Ymmärtäminen, hyväksyminen ja anteeksiantaminen eivät tarkoita kynnysmatoksi asettumista vaan toisen ihmisen hyväksymistä kaikkine puolineen sekä omien rajojesi asettamista. Ymmärrystä, hyväksymistä ja anteeksiantoa ei välttämättä seuraa yhteydenpidon jatkuminen tai pyrkiminen parantaa vuorovaikutusta.

Ole rehellinen itsellesi. Anna anteeksi itsellesi. Olet puhdas, kaunis ja juuri oikeanlainen. Mitkään tapahtumat, tekosi ja sanasi eivät määrittele sieluasi, joka on puhdasta rakkautta. Näe ensin itsesi rakastaen ja niin pystyt näkemään maailman kauneuden.

-Riikka

14.12.2021