Energiahoitaja Riikka Laakso

Mihin energiahoito auttaa?

Energiahoitoon voit tulla vaivojen kanssa tai ilman. Hoito-otteiden hellävaraisuuden vuoksi, hoitoesteitä ei ole. Energiahoitoa suositellaan pitkäaikaisiin vaivoihin sarjahoitona. Minulta kysytään usein, milloin tai kuinka pian energiahoitoon pitäisi tulla uudestaan? Varmin keino saada parhain mahdollinen lopputulos , on käydä energiahoidossa 3-5 kerran sarjahoitona. Mutta olen myös sitä mieltä että energiahoitoon tulisi hakeutua silloin kun siltä tuntuu. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä että on oltava yhteydessä omaan korkeampaan tietoisuuteen, jota kutsutaan usein myös intuitioksi. Tuo tietoisuus on se joka ohjaa meitä pysymään itselle oikealla polulla. Jokaisen on mahdollista seurata sitä, mutta välillä se voi olla haastavampaa, esim. hektisen arjen ja ympäristön kuormittavuuden vuoksi.

Asiakkaani ovat saaneet energiahoidosta apua fyysisiin vaivoihin, mm. erilaisiin selkävaivoihin, hartiaseudun pitkäaikaisiin kireyksiin ja kipuihin, unettomuuteen sekä erilaisiin stressioireisiin. Lisäksi energiahoidosta on saatu apua monenlaisiin tunne-elämän haasteisiin. Esimerkiksi vaikeiden elämäntilanteiden aiheuttamat ongelmat jaksamisessa ja arjen pyörittämisessä, ovat monella helpottaneet energiahoidon aloittamaisen myötä. Energiahoito rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä, jolloin oma elämä ja haastavat tilanteet näyttävät selkeämmiltä ja on helppo seurata omaa sisäistä ääntään. Yhteys itseesi vahvistuu, jolloin ryhdyt automaattisesti tekemään itsesi kannalta oikeita päätöksiä.

Energiahoito on aina tasapainottava hoito, joten ihminen saa sen mitä siinä hetkessä tarvitsee. Energiahoito ei siis välttämättä tuo lisää energiaa, vaikka itse niin toivoisikin. Nykyään yhä useampi on hyvin uupunut arjen kiireessä, jolloin energiahoidon jälkeen keho onkin todella väsynyt. Tämä taas kertoo suuresta levon tarpeesta. Tällöin tulisi kuunnella sitä mitä keho kertoo ja toimia sen mukaan. Toisaalta jos keho on hyvin levännyt ja tasapainossa, energiahoito voi tuoda lisäenergiaa. On hyvä muistaa, että joskus on eri asia se mitä me haluamme, kuin se mitä tarvitsemme. Kehomme on uskomaton toiminnaltaan ja pystyy parantamaan itse itseään, jos sen järjestelmän kaikki osa-alueet toimivat oikein.

Iloa ja valoa alkavaan viikkoon

-Riikka