Energiahoitoa Uudellamaalla

Mitä enkelihoito on?

Energiahoito ja enkelihoito ovat samansukuisia hoitomuotoja, sillä molemmissa hoitovaikutus saadaan ihmisen energiajärjestelmän kautta, hoitajan toimiessa energian välittäjänä.

Enkelihoito eroaa energiahoidosta siinä, että enkelihoidossa välitän nimenomaan enkelienergiaa. Enkelienergia on hyvin hienovaraista, eheyttävää ja miellyttävää. Enkeleitä on koko ajan ympärillämme, ja jokaisella meistä on oma enkeli, suojelusenkeli, joka ohjaa ja suojelee meitä. Nykymaailmassa monella tämä enkeliyhteys on kadonnut kuten myös henkinen päämäärämme. Arjen kiireet ja ympäristön kuormittavuus voivat vaikeuttaa enkeliyhteyden tuntemista. Enkelihoidossa vahvistamme tätä yhteyttä, jolloin pääset lähemmäs omaa henkistä alkuperääsi, opit miten voit aistia enkeleiden läsnäolon, ja tulet tietoisemmaksi omasta henkisestä potentiaalistasi.

Hakeudu enkelihoitoon, kun haluat syventää omaa enkeliyhteyttäsi tai kaipaat kokonaisvaltaista rentoutumista. Enkelienergialla hoidetaan myös kokonaisvaltaisesti kehon, mielen ja sielun epätasapainotiloja. Hoidossa voidaan käyttää apuna hoitokiviä, tuoksuja sekä enkelikortteja. Enkelihoidon jälkeen olo on raukea, rauhallinen ja turvallinen. Enkelihoidossa voit tuntea puhtaan rakkauden, jonka kautta löydät oman sisimpäsi, opit tuntemaan itseäsi paremmin ja voit kokea olevasi osa suurempaa kokonaisuutta.

Tervetuloa Enkelihoitoon.
-Riikka